Kevin Horgmo på femteplass

Kevin Horgmo (bildet) ble nummer fem i lørdagens EM-runde i motocross i klasse 250 i Oss i Nederland.

Horgmo fortsetter dermed helt i toppen i årets EM-runde. I det første heatet ble han nummer tre. I det andre heatet ble det femteplass – og totalt femteplass for dagen. Etter to runder ligger han på andreplass totalt i årets EM.

-Det regnet mye denne uken, men banen var overraskende bra. Det ble mye spor og vanskelige seksjoner, men det var ikke noe vann i banen, sier Horgmo om forholdene.

-Totalt for helgen ble det en femteplass, kun to poeng bak pallplass. Litt skuffa da denne banen burde passet meg bra, og jeg kunne kjempet om seieren. Sånn går det ikke alltid, og nå er det bare å fokusere fremover til neste løp. Jeg er fortsatt på en andreplass i EM, sier Kevin Horgmo.

Cornelius Tøndel ble nummer 9 på lørdag – og er med det på sjetteplass totalt i EM. Håkon Fredriksen krasjet stort i det andre heatet og ble plassert som nummer 19 på lørdag. Han er nummer åtte sammenlagt i EM.

-En dag med litt opp og ned. Start-krasj for Tøndel og Fredriksen – og stor krasj i det andre heatet for Fredriksen, men heldigvis ikke noe alvorlig, sier landslagstrener Espen Blikstad.

Om to uker skal det kjøres ny EM-runde i Lommel i Belgia.