Kevin Horgmo på 16.-plass i VM-konkurranse

Sterk kjøring av Kevin Horgmo i VM!

Kevin Horgmo (bildet) ble nummer 16 under VM-runden i motocross i Faenza i Italia i helgen. Totalt ligger han nå på 28.-plass etter 12 av 18 runder.

Horgmo ble nummer 21 i det første heatet og nummer 10 i heat nummer to.

-Fin avslutning på Faenza-uken for Kevin. Første heatet lå han topp 20 i første delen av heatet, fikk ikke riktig kjøringa til å flyte, og droppa nedover til 21.-plass i mål. Andre heatet fikk han endelig til en start og var rundt sjetteplass de første rundene, sier Espen Blikstad i Team Norway MX.

Nytt sterkt løp av Kevin Horgmo. Foto: privat.

Håkon Østerhagen kjørte EM 125 på samme sted. Han ble nummer 27 i første heat og nummer 21 i heat nummer to. Han ligger på plass nummer 20 etter fire av totalt åtte runder.

Håkon Østerhagen ligger på plass nummer 20 i EM. Foto: privat.

-Nok engang så ble det en dag da Håkon fikk slite voldsomt. Dårlige starter holder ikke på dette nivået. Viser att han kan kjøre blant de beste i klassen da han var nummer 8 på tidskvalen, men starten betyr mye på VM og EM, sier Espen Blikstad.

Fin VM-debut av Cornelius Tøndel. Foto: privat.

Cornelius Tøndel fra Trondheim VM-debuterte i MX1, med plass nummer 25 i første heat og 26.-plass i det andre heatet. Totalt for dagen ble han nummer 27.

-Veldig god erfaring og bra trening å få kjørt med de beste i verden. Fornøyd med startene, sier Blikstad.