Kevin Horgmo: – Har lært mye i motbakkene

Horgmo legger nå 2020 bak seg - og satser på et bedre 2021!

Kevin Horgmo (bildet) kjørte i går inn til 18.-plass i sammendraget i VM-klassen MX2 i Pietramurata i Italia. Han innrømmer at det ikke har gått helt etter planen denne sesongen, men han er tent på å vise seg frem som en langt bedre kjører i 2021.

Nå er han på vei tilbake fra Italia til Norge og Modum.

Kevin Horgmo ser frem mot 2021. Foto: privat.

-Den har vært veldig vanskelig med mye nedturer og få oppturer. Har ikke hatt de beste folkene rundt meg, og det har vist seg på resultatene. Uansett har jeg lært mye som man gjør i motbakkene, sier Kevin Horgmo.

Han har ikke programmet for vinterens trening med mer klart ennå. Slikt skal han jobbe med når han er vel hjemme.

-Det vet jeg ikke helt enda. Jeg må først komme meg hjem å puste ut litt. Jeg har vært nesten tre måneder på tur sammenhengende nå, med en hel haug med løp. Nå skal jeg komme meg hjem, deretter sette opp program for vinteren med treneren min Kenneth Gundersen. Det blir nok litt annerledes i vinter siden sesongen ikke starter før i april igjen. Normalt starter den allerede i månedsskiftet februar/mars, sier Horgmo.

Nå starter han jakten på å finne et godt team foran neste sesong.

-Målet først og fremt er å finne et team til neste år. Mange team sliter i denne perioden vi er i, og budsjettene er mindre for 2021. Jeg jobber med å komme meg til VM også neste år. Med bra materiell vet jeg at topp-10 hver runde, og sammenlagt, er mulig. Så det må være målet, sier Horgmo.

Foto: privat.