Kevin Horgmo etter andreplassen: – Veldig fornøyd med dagen

Kevin Horgmo (bildet) sier seg svært godt fornøyd med lørdagens andreplass i EM-runden i tyske Teutschenthal. Dette var årets fjerde EM-runde – og Horgmo trygget sin andreplass totalt i årets europeiske mesterskap i 250-klassen.

-Jeg er veldig fornøyd med dagen. Banen var veldig vanskelig, og jeg hadde en stor krasj på morgenen som jeg kjente litt. Jeg tapte litt i totalen, men økte avstanden ned til tredjeplassen. Så jeg må si meg fornøyd med det, sier Kevin Horgmo i sitt eget nyhetsbrev.

Det var en hard bane med masse spor og mange utfordrende momenter i Tyskland, og Horgmo hadde kun kjørt her en gang tidligere,  nærmere bestemt i 2015.

-Natt til lørdag harvet de og vannet veldig mye, og det ble gjørmebad på morgenens trening. Men det gjorde at banen ble veldig sporete og teknisk, skriver Horgmo.

NUMMER TO: Kevin Horgmo. Foto: privat.

 

I heat nummer 1 var Kevin Horgmo ut som andremann i starten. Han lå lenge på annenplass, og presset førstemann. Han gjorde en liten feil, og datt ned til tredje hvor han endte.

I heat 2 var Kevin Horgmo nok en gang ut som andremann i starten, men presset lederen hardere nå. Han var nær ved å passere et par ganger, men gjorde en feil med 5 minutter igjen og tapte verdifull tid til lederen. Det ble en andreplass her.

Horgmo ligger da fortsatt på andreplass i EM totalt. Nå går turen videre til neste EM-runde i Frankrike til helgen.

Foto: privat.