Karasjok Motorklubb ønsker flere kjørere velkommen

Til tross for at motorsportmiljøet i Finnmark er lite er det godt oppmøte på treningene til Karasjok Motorklubb. På det meste har det vært 18 kjørere, derav 9 kjørere er barn/jr og flere retrokjørere, med et aldersspenn på 6-58 år. Lakselv motorklubb bruker å ta turen over fjellet, da de mener banen i Karasjok er den beste banen å kjøre på.

Karasjok Motorklubb har faste snøscootercross-treninger på grusbanen i sentrum av Karasjok denne vinteren. Runar Samulesen fra Karasjok Motorklubb beskriver et godt treningsmiljø med god stemning, mye latter, stabile sikkerhetsledere og god feedback fra trenere og erfarne kjørere. Motorklubben får stadig flere nye kjørere, blant annet en kjører fra Finland som har meldt seg inn og trener i Karasjok ukentlig.

– Vi har gode treningsforhold takket være Karasjok kommune som har lagt til rette for at vi kan bruke grusbanen i sentrum, sier Samuelsen.

Dette har ført til at det er mulig for flere utøvere å utvikle seg og ta steget videre.

– Vi ønsker flere kjørere velkommen til å trene med oss, avslutter Runar Samuelsen som også sier at det hadde vært veldig kult med enda flere jenter på trening.