Jul i motorsporten: Genette Våge prioriterer jul med nærmeste familie

Genette Våge (til venstre på bildet) er aktuell med «Fangene på Fortet» på TV3/Viaplay i julemåneden. Den tidligere motocross-utøveren satser på en rolig familiejul.

-I år blir det å feire jul hjemme i Stavanger med nærmeste familie. Julen står veldig nært og kjært, ettersom jeg har vært vant til å være borte fra venner og familie på denne høytiden i alle år. Husker at etter karrieren var over og jeg skulle feire jul hjemme, var det 7 år siden sist jeg hadde fått feire jul hjemme med familie, pinnekjøtt, juletre og gaver. Samtidig som jeg skal nyte julekosen blir det mye jobbing både med å forberede en kommende bacheloroppgave og å sette seg inn i to nye jobber som jeg skal tre inn i etter nyåret, sier Genette Våge.

På julaften blir det pinnekjøtt – og Dronning Maud.

-Hjemme hos oss er det pinnekjøtt som står på menyen og dette er den eneste dagen vi har «lov» til å spise pinnekjøtt. Dette for å holde det til en spesiell og fantastisk rett. I og med at hele min familie er fra Haugesund vil det bli servert Dronning Maud til dessert. Så jeg gleder meg som en liten unge, sier Genette Våge.

Litt trening med jobbing på SATS.

-Ettersom min karriere er på hell betyr det at jeg ikke lenger MÅ ut i snøstormen på julaften for å trene, så det vil være mindre trening enn det har vært tidligere år. Men i og med julen består av mye god mat og jeg jobber som trener på SATS, så blir det nok noen timer trening på meg også. Det har jeg bare godt av, avslutter hun.

Foto: Viaplay/TV3