JUL 2020: Håper på sprø svor og en rolig jul

Kompetanse- og utdanningsrådgiver Mats Gundersen (bildet), som nå blir breddesjef hos NMF, satser på en rolig jul – med familie og venner.

Og dette er litt av det perfekte juleinnholdet for Mats Gundersen i NMF.

-Lutefisk med familien på Theatercafeen på lille julaften. Sprø svor, godt øl, fine gaver til meg selv og mine nære på julaften. Samling med alle gutta på kvelden på første juledag. «Boxing day» med gutta på andre juledag. En rolig og hyggelig romjul med familien – og alle kjører før det hele avsluttes med fjellet i nyttårshelgen, forteller Mats Gundersen.

Julen er ikke minst tid for venner. Det har høy prioritet.

-Jeg ser familien min året rundt, så for meg er de viktigste tradisjonene å treffe guttegjengen på de faste tingene vi gjør i romjulen. Vi er en tett knyttet gjeng som har vært kompiser siden førsteklasse på barneskolen, og spilte på samme fotballag ut videregående. Vi er til vanlig  spredd over hele Norge så vi ser hverandre i hovedsak om sommeren og julen. Ser for meg at det endrer seg når jeg selv får barn, sier Gundersen.

For Gundersen blir det litt motorsport – også i juledagene.

-For min del blir det å hjelpe til å legge til rette for motorsport. Jeg skal jobbe i romjulen og vil være tilgjengelig for alle i motorsportfamilien om de trenger hjelp med noe, avslutter Mats Gundersen.

Foto: NMF