JUL 2020: -Det blir ofte snøskuterturer i romjulen

Trolig tur på snøskuter i romjulen!

Assisterende generalsekretær Lena Baardseth (bildet) i NMF ser ikke bort i fra at det blir en tur på snøskuter i julen.

-Det er ingen planer om motorsport i julen, men veldig ofte blir det noen snøskuterturer i Rauland i romjulen. Så følger jeg selvfølgelig med på hva som skjer i forbundet nå som snøskutersesongen begynner, sier Baardseth.

Slik beskriver hun den perfekte julen.

-Min perfekte jul er sammen med famille og spesielt de to jentene mine. Vi pynter huset sammen, drikker gløgg, hører på julemusikk og brenner røkelse. Vi lager skikkelig julestemning i huset og koser oss ekstra i hele førjulstiden, sier assisterende generalsekretær Lena Baardseth.

Og litt ekstra med TV-titting blir det i julen.

-Første juledag er det opp å sjekke om nissen har kommet med noe godt i strømpa. Deretter sitter vi i pysjen og ser på hyggelige juleprogrammer på TV. Ja, jeg har også min egen strømpe. Det blir jeg aldri for gammel til, forteller Baardseth.

Familieselskaper står også på programmet.

-1. juledag kveld har vi de siste 40 årene vært samlet, store og små, til middag hos foreldrene mine i Heddal. Mamma er utrolig flink til å dekorere og gjøre det hyggelig hjemme til jul og pappa lager den beste julematen du kan tenke deg. Ungene koser seg med årets julegaver og alle voksne kan endelig senke skuldrene etter alle forberedelser frem til julaften, og roen er kommet til huset. Denne dagen er veldig viktig for meg, sier Baardseth.