Jonathan Nessjøen med to førsteplasser i Spania

Jonathan Lykke Nessjøen (bildet) er tilbake for fullt på sykkelen – og kjører nå sitt første år i superbike-klassen. Nå har han nettopp fått med seg to seire i forbindelse med et opphold i Spania.

-I helgen var jeg tilbake på topp etter at 2021-sesongen gikk bort etter en lang periode med skade. Det kjennes ubeskrivelig godt å ta med seg to av to seiere hjem til Norge etter et veldig bra opphold i Spania, sier Jonathan Nessjøen.

Nessjøen og teamet var på test i Almeria 5. november.

-Testen på Almeria gikk veldig bra med tanke på at det ikke var helt optimale forhold på grunn av mye trafikk og kaldt vær.  Men den viktigste oppgaven vi hadde var å se hvordan hånden fungerte etter skade, samt ett setup til sykkelen før løpshelgen, sier han.

TEAMET: Jonathan Nessjøen (til venstre) og hans team i Spania.

Og hånden fungerte godt.

-Jeg er veldig fornøyd med at hånda fungerer som den skal igjen, og at jeg allerede har begynt å kjenne meg komfortabel med den nye sykkelen, sier han.

Helgen 13. og 14. november var Nessjøen og teamet på Jerez i Spania for å kjøre de to siste løpene for sesongen i det spanske regionsmesterskapet CIV.

-I begge løpene kjempet jeg om seieren mot tidligere Moto 2 og 135 GP-fører Sergio Gadea, men jeg tok med seieren hjem. Det er utrolig deilig å få kjørt løp igjen, og se at det er muligheter ved å kjøre i Spania fremover, sier Nessjøen.

Foto: privat