Jonathan Nessjøen fornøyd med sesongstarten

Jonathan Nessjøen (bildet) fortsetter å kjøre inn til sterke pallplasseringer i superbike. Han føler at han har kommet godt i gang med sesongen.

-Trening og forberedelser går veldig bra. Jeg kjenner at jeg er i god form, og formen er der den skal være. Det skal sies at jeg har hatt en liten periode med sykdom som rammet meg litt under ProSBK. Men nå er jeg frisk igjen og klar for helgen som blir neste kjøring for meg, sier Nessjøen.

Denne helgen kjører han SM (svensk mesterskap) igjen.

-Hittil i sesongen så har det gått over all forventning, og jeg har prestert utrolig bra etter hva vi trodde vi kommer til å klare. Første løpshelg i SM gikk på Anderstorp der vi klasket til med to andreplasser, sier han.

Den første helgen i juni kjørte Nessjøen ProSBK på Ljungbyhed i Sverige. Der ble det seier i det såkalte superpole-racet. Deretter ble det seier i race 1 og race 2.

-Alt i alt så ble det tre seire den helgen. Jeg har fortsatt masse å jobbe med og dette var bare en liten bonus, så det er bare å stå i ramma videre i sesongen nå og gi gass, forteller Jonathan Nessjøen.

 

Foto: Mmsportfoto/Svalins Foto