Jobber hardt og godt i Spania før ny sesong

Trener for fullt i Spania!

Sørlendingen Jarand Vold Gunvaldsen (bildet) fokuserer nå på detaljer og teknikk for å forberede seg best mulig til ny trial-sesong. Dette gjøres i Spania.

-Forberedelsene mot den kommende sesongen går veldig bra. Jeg bruker tiden min i Spania – og sammen med Adam Raga så fokuserer vi på de riktige detaljene som vil gjøre meg enda mer klar for årets utfordringer, sier Jarand Vold Gunvaldsen til NMFs nettsted.

Jarand Vold Gunvaldsen sikter på nye sterke plasseringer. Foto: privat.

Han starter årets sesong i Karmøy – dersom alt går etter planen.

-2021-sesongen starter med Norgescup på Karmøy i april og VM starter i mai, og så går det i konkurranser nesten hver helg fremover, sier Gunvaldsen.

Han håper på en normal sesong – og at koronaen slipper taket i samfunnet.

-Jeg ser frem til en mer normal sesong med flere konkurranser. Jeg liker at sesongen er lang. Hvis jeg kommer til første konkurranse og noe ikke stemmer, så har jeg tid til å finne ut av problemet og fortsatt ha mange løp igjen av sesongen, sier han.

Og VM betyr mye i 2021-sesongen for Jarand Vold Gunvaldsen.

-Målet mitt for den kommende sesongen er å ta topp 10-15 plasseringer i VM og en topp 12 sammenlagt. I tillegg skal jeg prøve å ta min første seier i Norgescupen. Kanskje det aller største målet er å ta nordisk gull på hjemmebane i Grimstad nå til sommeren, sier han.