Ishoel satser på VM-gull til helgen

Snart klart for EM, VM og WC i snowcross!

Kommende helg arrangeres EM, VM og World Cup i snowcross i Finland. Amsoil-vinner Elias Ishoel står på startstreken i VM. -Målet er å vinne, sier Elias Ishoel til NMFs nettsted.

-Jeg har aldri vunnet VM, så målet er å vinne. Jeg har en tredjeplass fra 2018, men har ikke deltatt siden. Tidligere har VM vært arrangert gjennom flere runder, men jeg har vært i USA, og har derfor ikke kunnet stille på alle, sier Elias Ishoel.

Han er motivert for å gjøre sitt aller beste. Han er ikke mett på suksess etter Amsoil-seieren for knappe to uker siden.

-Jeg er akkurat kommet hjem til Norge, men jeg er motivert for å kjøre VM. Det har vært litt vanskelig å motivere seg tidligere år, fordi at alt fokus har vært på sesongen i USA. Jeg har alltid følt meg sliten og utladet når jeg har kommet hjem. De har forsøkt å legge VM til etter at Amsoil-serien i USA har vært ferdig de siste to årene, slik at de nordiske kjørerne har rukket å komme hjem. Det er derfor kort tid til å forberede seg til VM. Men jeg gleder meg til å kjøre på en annerledes bane. Det er ganske stor forskjell på banen i VM versus Amsoil, nesten som å gå fra supercross til outdoors, sier Ishoel.

Ishoel sier at VM er viktig for ham – og at det blir full gass.

-Det er selvfølgelig gjevt å vinne en VM-tittel. Men Amsoil-tittelen står høyest, i og med at det er der de beste kjørerne i verden deltar, avslutter Elias Ishoel.