Ishoel kjørte inn til gull i Fargo

Oppdalingen Elias Ishoel imponerte stort under Amsoil Championships Snocross i Fargo, North Dakota i helgen.

På fredag gikk han ut i Dominator som er et 1.5 runders løp head to head der vinneren går videre og taperen går ut. Lørdagen fikk han sølv i finalen men med poengene fra kvalifiseringen ledet han sammenlagt etter dag en. På konkurransens siste dag, søndag,  kvalifiserte han seg som nummer én og kom bra ut i starten. Han lå på andre plass under hele finalen, like bak førstemann. På den nest siste runden la han inn et rykk og kjørte inn til gull.

– Kjøringa gikk langt bedre enn jeg kunne drømt om. Konkurransen var hard. Motstanderne er stabile pro-kjørere, og alle var kapable til å komme på pallen.

Ishoel trives i Fargo som har blitt et av hans favorittsteder å kjøre de siste årene, men til tross for at han har kjørt godt der før så hadde han ingen høye forventninger til konkurransen.

– Det har vært vanskelig å vite hvordan jeg ligger an med tanke på kneskaden jeg pådro meg i sommer. Jeg har tatt alt rolig og kontrollert for å unngå smeller, men denne helgen føltes bra og at jeg kunne kjøre på som jeg ville.
Etter en tøff sommer forteller han at akkurat denne gangen føltes det spesielt godt å kunne stå på pallen igjen. Faktisk bedre enn i noen av hans tidligere Cahmpionships.
– Jeg har ikke turt å drømme om følelsen av at jeg kunne komme tilbake å kjøre så fort og hardt som jeg gjorde, forteller en fornøyd Elias Ishoel.