Ishoel fornøyd med fire av seks løp

Totalt seks av årets Amsoil-runder er tilbakelagt – og Elias Ishoel (bildet) ligger på en andreplass, kun fire poeng bak den som leder årets Amsoil-sirkus. Ishoel går for nok en seier i sammendraget.

-Fire av seks finaler må jeg si meg veldig fornøyd med. Ellers har det vært litt mer opp og ned i kvalifiseringsrundene, sier Elias Ishoel.

Hele tiden jobber han med å finne muligheter for forbedringer.

-Jeg har jobbet med å lære meg og kjenne skuteren bedre, med tanke på oppsett, og å kunne formidle dette videre til team/mekanikere. Teknikk og form må en jobbe kontinuerlig med. Jeg har havnet i noen situasjoner som gir dårlige resultat, men jeg føler ikke jeg kunne gjort så mye annerledes. Det er jo racing, sier han.

Ambisjonene er å ta raskt over ledelsen i sammendraget – samt vinne i år som i fjor. I dag er det Hunter Patenaude som leder med fire poeng foran Ishoel.

-Jeg må ha fullt fokus i alle kvalifiseringer og finaler for å plukke poeng for poeng. Jeg tar ei helg av gangen, men det er klart at målet mitt er å ta den tilbake, avslutter Elias Ishoel.

Ishoel fra Oppdal har tre seire i årets Amsoil-utgave så langt.

Det ble ikke kjørt Amsoil i helgen. Kommende helg er det to nye runder.

Foto: Gary Walton.