Innholdsrik fagdag på NIH

Masse spennende og lærerikt om toppidrett!

Det ble en innholdsrik fagdag på Idrettshøgskolen for de fremmøtte, og de som valgte å følge med på streamingen i Teams.

Generalsekretær Tony Isaksen innledet dagen med hva NMF ønsker med Toppidretten, før Marius Dammyr tok oss videre med det som kjennetegner en vinnerskalle. Erland Thomassen avsluttet første del med hvordan prestere når det virkelig gjelder.

Etter pausen fikk vi høre Stig André Berge ta oss med på en spennende reise for å nå verdenstoppen innen bryting. Håndballspiller Karoline Dyhre Breivang avsluttet fagseminaret med hvordan lykkes sammen.

Fagdagen ble avsluttet med to ulike økter i regi av initiativtakerne, hvor deltakerne fikk utfordret seg både i turnsalen og utendørs med sirkeltrening.

Initiativtakerne Marius Dammyr, Espen Blikstad, Erland Thomassen og Pål Anders Ullevålseter var strålende fornøyd med utbyttet og gjennomføringen av fagdagen, og forøvrig hele helgens program for både trenere og utøvere.

-Dessverre så slet vi litt med teknikken innledningsvis for de som fulgte oss på streaming, så foredragene til Marius Dammyr og Erland Thomassen kan man laste ned under, sier Dammyr til NMF.

Fra venstre, Espen Blikstad, Tony Isaksen, Stig André Berge (foredragsholder), Karoline Dyhre Breivang (foredragsholder), Erland Thomassen og Pål Anders Ullevålseter.

Foto: Erik Rønstad, NMF