Horgmo på andreplass i EM-runden i Tyskland

Kevin Horgmo (bildet) fortsetter å kjøre stabilt i toppen. Forrige EM-runde vant han. I dag ble det andreplass totalt i tyske Teuscenthal . Han ligger også på andreplass i sammendraget i EM.

Horgmo vant tidskvalifiseringen i 250-klassen i dag. Han ble deretter nummer tre i første heat – og nummer to i det andre heatet.

-Horgmo gjør det han skal. Han er alltid med i toppen og er stabil. Fredriksen var tilbake i god form. Han lå på en sikker tredjeplass i det andre heatet da kjedet røk. Tøndel jobbet bra, men er ikke helt tilbake etter sykdom, sier landslagssjef Espen Blikstad.

Håkon Fredriksen ble nummer to i tidskvalifiseringen og nummer seks i første heat, men fikk problemer og kom ikke til mål i heat to. Fredriksen ble dermed nummer 13 i dag. Cornelius Tøndel ble i dag totalt nummer 17.

Tøndel ble nummer 9 i tidskvalifiseringen, nummer 12 i det første heatet og nummer 24 i det andre og siste heatet.

I 125-klassen deltok Adrian Bølviken, Elias Auclair og Mathias Kjørstad. Bølviken ble i dag nummer 27, mens Auclair ble nummer 32.

-Nervøse og spente gutter på sin første EM-runde. Mathias kvalifiserte dessverre ikke inn. Elias og Adrian kjørte greit og fikk med seg masse erfaring fra den tøffe banen, sier landslagssjef Espen Blikstad.

Foto: privat.

 

Landslagssjefen gleder seg til EM-runde i Tyskland