Horgmo klar for første løp utenfor Europa

Kommende helg er Kevin Horgmo (bildet) klar for sitt aller første løp utenfor Europas grenser. Da skal han nemlig kjøre tredje VM-helg for året – og det skjer i Argentina.

-Jeg har aldri kjørt løp utenfor Europe, så det blir veldig gøy. Det blir nok litt slitsomt, men det er jo disse erfaringene som man lever på veldig lenge. Jeg gleder meg, sier Kevin Horgmo.

For snart to uker siden ble han nummer fem i VM-helgen i Mantova i Italia. Det er beste VM-innsats for Modum-gutten, hittil vel å merke.

Tirsdag kveld startet reisen til Argentina. Onsdag norsk tid landet han i Buenos Aires. Deretter var det innenlands fly til et sted nærmere banen.

-Det var deilig å dra litt tidligere i uken, så man får litt flere dager til å bli klar for løpet der, sier Kevin Horgmo.

Nå har han fokus på å få alt til å stemme i startene på argentinsk jord.

-Målsettingen er vel som alltid å ta bra starter, og gi alt jeg har. Jeg må også holde meg på begge hjula i heatene, så får vi se hvordan resultatet blir etter helga, sier han.

Han sier seg godt fornøyd med VM-innsatsen etter løp i England og i Italia.

-Syntes starten av VM har gått bedre enn forventet. Jeg har ligget helt i toppen og fightet. Resultatene er rundt der jeg har forventet, men det er etter krasj i 3 av 4 heat. Så jeg har jo hatt litt å gå på, forteller Horgmo.

Foto: Huub Munters