Horgmo drar til Belgia for å forberede EM

Kevin Horgmo (bildet) har hatt en fin start på sesongen i Italia – og leder det italienske mesterskapet sammenlagt. Nå er han i hjemlandet – og drar snart til Belgia for mer trening og forberedelser.

– Jeg er hjemme en liten tur etter det italienske mesterskapet, før jeg skal til Belgia med teamet, sier Kevin Horgmo til NMFs nettsted

Når han får beskjed om å beskrive Kevin Horgmo 2020-sesongen kontra 2021-sesongen sier han følgende:

– Jeg syntes det ikke er så stor forskjell på meg, men jeg er kanskje litt mer bestemt på hvordan jeg vil ha ting, og tørr å si ifra. Den største forskjellen er jo teamet, resultatene – og kjøringa reflekterer jo at det har vært et bra bytte, sier Horgmo.

Han innrømmer at den gode sesongstarten i Italia er god å ha med seg videre utover våren og sommeren.

– Den betyr ganske mye, da ser vi at arbeidet som er lagt ned er godt. Nå gjelder det bare å holde momentet gående ut hele sesongen, noe som er veldig mye vanskeligere enn å gjøre et par bra løp på før-sesongen. Fokuset er nå bare å blir enda bedre, samt finne ting å jobbe med som fortsatt ikke er perfekt, sier han.

Og målsettingene er klare for resten av sesongen.

– Målet for året er å være mer jevn enn de forrige årene. Jeg har vært veldig rask til tider, men lenge siden jeg har vært med i noe mesterskapsjakt. Hvis jeg klarer å være i toppen i EM denne sesongen, betyr det VM-satsning igjen neste år, sier Kevin Horgmo.

Se også: https://nmfsport.no/nyheter/her-kan-du-se-horgmo-i-video-fra-italia/

Foto: privat.