Holmen håper at sesongen snart er i gang

Grenleder Tone G. Holmen (bildet) i quad håper at sesongen snart er i gang for fullt, men er usikker på bakgrunn av koronasituasjonen.

-Sesongen starter på Notodden med NC den 24. april hvis corona tillater det. Det ser vel ut til at det kan bli utsettelser for oss i starten av sesongen, sier Tone G. Holmen.

Hun har imidlertid høye forventninger til 2021-sesongen.

-Vi har historisk mange arrangement i år, med fem NC og ett NM-arrangement blant annet. Det er godt og positivt engasjement ute i klubbene, vi har også god tilvekst i barneklassene. Så forventningene er at vi skal gjøre hverandre bedre, både på banen og utenfor, sier Holmen.

Slik beskriver hun status i dag, i forhold til covid-19 og situasjon for trening og konkurranser.

-Akkurat nå er det litt trøblete, vanskelig å få arrangert treninger i deler av landet. Vi fikk i 2020 arrangert alle nasjonale løp + ett bonusløp til tross for corona. Det har sine fordeler å være en liten gren, sier Tone G. Holmen.

Men hun håper å få realisert flest mulig konkurranser.

-Det er å få gjennomført flest mulig arrangement og holde på den positive trenden fra 2020 er målet. Det er stas at quad skal få dele ut kongepokalen i år, det ser vi fram til. Håper også at Quadcross of Nations blir gjennomført i oktober, der vi har gjort det bra tidligere år. Men først og fremst skal vi ha det gøy sammen, avslutter grenlederen.