Hjemme etter 140 døgn på sykehus

NMF-president Emilie Westbye (bildet) har hatt en tøff tid siden våren 2021. Nå er hun på vei til å finne tilbake til hverdagen igjen.

-19. mai ble jeg lagt på inn på sykehus, og har nå etter ca. 140 døgn kommet hjem igjen. Årsaken til mitt fravær har vært komplikasjoner i svangerskap, med påfølgende fødsel mer enn tre måneder for tidlig. Dette har vært en svært krevende periode for meg og mine nærmeste, preget av mye usikkerhet og tøffe scenario å forholde seg til, forteller Emilie Westbye.

Nå er hun tilbake på hjemlige trakter – i eget hjem i tidligere Østfold fylke.

-Vi er nå skrevet ut av sykehuset, og har kommet hjem med en fin liten gutt. Nå blir det viktig for meg å finne den nye hverdagen og endelig ha litt familietid uten alt det medisinske, sier Emilie Westbye.

Presidenten ser nå fremover mot mange spennende temaer og saker innen motorsporten.

-Det er mye spennende som skjer i motorsporten fremover, og første virkelig store begivenhet er forbundstinget i november. Det blir en viktig helg der forbundets klubber skal stake ut kursen for de neste fire årene. Det er lagt ned et betydelig arbeid med forslag til ny strategi, og klubbene har i flere omganger gitt sine innspill for å komme frem til det som nå skal presenteres, sier Westbye.

Og det er mye aktiv idrett innen motorsporten som står på terminlisten i de nærmeste dagene og helgene. Sesongen er ennå ikke slutt, i alle fall ikke for alle sommerdisiplinene.

-Jeg vil også minne om Motorsportens Mester som arrangeres lørdag 6. november med påfølgende fagdag 7. november. Påmeldingsfristen er 20. oktober, så det er ikke for sent å melde seg på for å konkurrere med Norges aller beste motorsportutøvere. Det blir virkelig en spennende helg å se frem til, sier hun.

Foto: NMF