Henning på pallen på Rudskogen

Team Flathaug Racing har i helga vært på Rudskogen for å kjøre tre løp i det norske Superbike-mesterskapet.

Foto: Jon Fredheim
Pressemelding fra Team Flathaug Racing

Helgen har vært preget av dårlig vær, og fredagens fritreninger startet med tekniske problemer for Henning. På det siste passet funket sykkelen, og han fikk en bedre følelse på banen. 

På lørdagens første kvalifisering kjørte Henning inn til foreløpig pole position, men etter kval nummr to endte han på tredje startspor for helgens tre løp. Løpet på lørdag gikk på tørt føre og 24-åringen kjørte inn til en sterk tredjeplass som han var godt fornøyd med. Han skulle gjerne klart å henge med Plassen og Berthelsen fra start, men tempoet er foreløpig ikke helt i kroppen ennå. 

På søndag våknet vi til regn og det ble et vått løp. Henning krasjet etter få runder, men grunnet flere krasj ble løpet rødflagget. Teamet rakk å gjøre klar sykkelen igjen og Henning endte som nummer sju i mål. Det skulle egentlig være et tredje løp, men grunnet mye tåke tok arrangørene en veldig god og fornuftig avgjørelse og avlyste resten av løpene. 

Henning ligger nå som nummer tre i mesterskapet, ett poeng bak Helge Spjeldnes. Neste NM-runde er på Karlskoga 22.-23. Juli. Da satser vi på bra vær og nye pallplasser!