-Har vært helt fantastisk å delta i MM

Snakker om deltakelsen i NRK-suksessen!

Genette Våge (bildet) ble slått ut av NRK1-serien Mesternes Mester for snart to uker siden. -Det har vært en opplevelse for livet å delta, sier hun til NMFs nettsted.

-Det har vært helt fantastisk. Jeg vil si at det har vært en opplevelse for livet. Det å få møte de flotte deltakerne, og ikke minst crewet som står på for å lage et slikt program, var stas å få oppleve, sier Genette Våge. 


– Var det en nedtur å bli slått ut?

-Både ja og nei. Selvfølgelig er det kjipt å ryke ut av konkurransen, men i og med at jeg røk leddbåndet og ødela leddkapselen i runde nummer to i nattesten, var det ikke så mye jeg kunne gjøre. Jeg unner virkelig Linda plassen videre i konkurransen, og jeg er virkelig stolt over å ha fått muligheten til å delta, sier Våge.

– Hva er det du vil huske best fra oppholdet i Arendal?

Genette Våge nummer tre fra venstre i fremste rekke. Foto NRK.

-Det er nok litt forskjellige ting. Husker jo selvfølgelig veldig godt sykkel- konkurransen som vi vant. Det føltes så godt da planen og formen bare satt. Men så har du jo de koselige stundene med de andre deltakerne hvor vi snakker om alt mellom himmel og jord, både på og av kameraene. Tilslutt det fantastiske crewet som vi ble veldig godt kjent med, og veldig glad i, sier Genette Våge.