Håper å få kjøre nordisk mesterskap og VM

Snøscooter-utøveren Magnus Sagen Reiten (bildet) er 25 år, men kan likevel kalle seg for veteran. Han kjører i klasse pro open, og håper å stille på startstreken i både nordisk mesterskap og VM denne vinteren.

-Jeg håper på å komme blant de tre beste i nordisk mesterskap hvis jeg får muligheten til å kjøre for Norge. Ellers har jeg ambisjoner om å være blant de tre første i SM i klassen open og blant de fem på topp i VM dersom det blir arrangert, og jeg får kjøre, sier Magnus Reiten som kjører for Singsås Motorklubb.

Han er usikker på hvilket ambisjonsnivå han skal legge seg på i tiden fremover.

-Jeg er usikker på hvor lenge jeg skal drive på det nivået jeg kjører på nå. Jeg har satset aktivt i 10 år, og nå har jeg stiftet familie og fått ei lita jente, sier han.

Han har også vært og kjørt i USA der hvor Malene Cottew og Elias Ishoel herjer for tiden, nærmere bestemt – Amsoil (ISOC) i 2020:

-Jeg har vært i USA i New York og kjørt to løp. Der ble det en tiendeplass og en sjetteplass. Meget fornøyd med det resultatet med ukjent team og ukjent maskin, sier Reiten.

Forrige helg ble Magnus Sagen Reiten nummer to i Mases Snowcrosscup som ble kjørt i Orsa i Sverige.

Magnus Sagen Reiten ble norsk mester helt tilbake i 2012. Han er norsk mester flere ganger – og har mange topplasseringer i blant annet nordisk mesterskap, VM, SM med mer å se tilbake på.

Foto: Øyeblikket Foto