Håkon Nohr nummer fem i første EM-runde

Håkon Nohr  (bildet) fra Borg MC-klubb kjørte inn til femteplass i juniorklassen i den første runden i årets enduro-EM som går av stabelen i Castel di Tora i Italia. Flere av de norske kjørte godt under EM-starten for året.

Nohr startet i klasse junior E1.

-Han kjørte inn til terningkast 6 og ble nummer 5. Han har internasjonal rutine fra før – og viste stor rutine gjennom hele dagen , sier landslagstrener Pål Anders Ullevålseter som følger de norske utøverne i Italia.

Andre Wold Larsen ble nummer seks i klassen over 250 2T. Han lå lenge på femteplass. I denne klassen var det få deltakere.

Mikkel Mikkelsen ble nummer 11 i senior 250-klassen.

-Han gjennomførte sitt første internasjonale løp prikkfritt. Han har mer å gå på når det gjelder farten på etappene, men det kommer, sier Ullevålseter.

Mikkelsen kjørte en krevende løype – og han var totalt sett den raskeste av de norske på de 9 spesialprøvene og til sammen 15 mils transport i krevende terreng.

Mikkel Mikkelsen fikk en fin EM-start i dag. Foto: privat.

Aleksander Kalbekkdalen ble nummer 16 i sin EM-klasse i sin EM-debut.

Vilde Marie Holt fra NMK Gardermoen hadde et uhell og fullførte ikke dagens EM-runde.

-Vilde Marie dro av på transporten – og hun og sykkelen havnet tilslutt i bunnen av en dal som det var umulig å komme ut av. Hun har slått seg og er nå til undersøkelse på sykehus. Hun var bevisst etter uhellet  – og prøvde lenge å kjøre sykkelen opp, sier Ullevålseter.

 

Se også video. Foto/video: privat.