Håkon Fredriksen klar for ny EM-runde: -Mantova passer meg bra

Håkon Fredriksen (bildet) kjører i helgen EM-runde i Mantova i Italia. Han har én EM-runde-seier tidligere i år – og tredjeplass fra sist lørdag. Totalt ligger han på syvendeplass i årets EM i 250-klassen.

-Den siste uka har vært hektisk. Det begynte med VM-runde forrige søndag, EM-runde tirsdagen etter og ny EM-runde sist lørdag. Farta har vært bra, men jeg har vært mye uheldig og har hatt lite flaks på min side. Det har vært mye fighting og bra innsats i alle heat, så jeg vet at når det klaffer litt mer så går det veldig bra, sier Håkon Fredriksen.

Han gleder seg til lørdagen på banen i Mantova.

-Jeg har gode minner fra Mantova i fjor, så jeg kommer dit med god selvtillit og stor sult. Målet er å avslutte sesongen med å gjøre to bra løp. Jeg vet det er en bane som passer meg, så jeg ser frem til det, sier Fredriksen.

NUMMER TRE: Håkon Fredriksen (til høyre) på plass nummer tre sist lørdag. I midten vinneren Kevin Horgmo. Foto:@evaszabadfi_photo

-Jeg har fokus på å la kroppen restituere og hvile etter forrige ukes hardkjør. Det blir noen lette treningsøkter og én, kanskje to kjøredager. Det er bare for å holde kroppen i gang før de to siste løpene for sesongen. Det har vært en lang sesong, men jeg føler at jeg har god kapasitet til å fullføre på 110 prosent, sier han.

 

Foto: @evaszabadfi_photo