Haga vant også søndagens NC-løp

Sondre «Gekko» Haga toppet helgen med seier nummer to i søndagens NorgesCup-løp på Karmøy.

22-åringen fra Riska i Sandnes, som nylig tok EM-gull individuelt samt VM for lag med Norge tidligere denne sesongen, tok seieren også i søndagens NorgesCup-løp som ble kjørt på Karmøy.

Sondre Haga fullførte løpet på 9 prikker.

-Sondre begynner å befeste posisjonen som Norges desidert beste trialfører. Han hadde færre prikker på begge rundene enn det nestemann hadde etter første runde. Det var noe vanskeligere seksjoner i dag og dermed blir avstanden til nestemann større. Sondre begynner også å få en god ledelse sammenlagt etter denne helgen, og det gjenstår kun ett løp før NorgesCupen er fullført. Så det ser lovende ut, sier manager og far Martin Haga.

Sondre Haga er godt fornøyd med helgens to konkurransedager.

-Jeg er veldig godt fornøyd med både dagen og hele helgen. Jeg gjorde en feil i første runde som kostet meg en femmer, men i de vanskeligere løypene i dag var det fullt mulig å hente seg inn. Jeg klarer å kjøre opp mot mitt beste hele denne helgen også – og da blir det vanskelig for de andre å matche meg, sier Sondre «Gekko» Haga.

Neste løp er NM 16. oktober på Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta.

-Det er lenge siden det har vært en helg uten løp. Det blir godt å kunne gjøre noen fulle treningsuker igjen, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Team Gekkotrial.