Grenleder Mikkelsen høster erfaring fra motocrossen

Grenleder Anders Mikkelsen i radiostyrt motorsport (RSM – fuel onroad) ser gjerne litt ekstra på de andre grenene innen motorsporten – og snapper opp litt læring her og der.

-Den første lørdagen i november tok jeg turen til MX-banen på Krabyskogen for å se på treningen som skulle være der. Det ble et særdeles hyggelig møte med ildsjeler, litt informasjon om syklene og prat om både planer og ønsker om fremtiden. En klubb er jo en klubb uansett om den har RSM eller MX som gren, og det var hyggelig å prate litt med noen utenfor det vanlige miljøet som så ting på litt andre måter, sier Anders Mikkelsen.

-Jeg var så heldig å få veldig mye og god informasjon av aktivitetslederen som var tilstede den dagen, og han var særdeles tålmodig overfor en med særdeles minimal kunnskap om MX fra før, sier Mikkelsen.

Grenleder: Anders Mikkelsen. Foto: privat.

Mikkelsen mener det er viktig å være litt rundt innen motorsporten – og få litt erfaringer på ulike områder.

-I tillegg var det veldig hyggelig å kunne prate litt med tre unge utøvere som trosset kulden og holdt til tider meget godt driv rundt på banen. Dette var veldig hyggelig, og jeg må bare få oppfordre andre til å gjøre noe lignende. Bare det å komme et sted hvor det er aktivitet fra samme forbund, møte ildsjeler og lære litt om hva de driver med er gull verdt, påpeker Mikkelsen.

 

PÅ MX-BANEN: Fra venstre: Kasper Alm, Stig Kristoffersen (aktivitetsleder), Anne Gjerdingen, Lukas Alm. Foto: privat.