Gratulerer vintergrenene og ser frem til vårstart

Gratulerer snøcrossutøverne - og ser frem til våren!

NMF-president Emilie Westbye (bildet) er imponert over det vinter-utøverne – med Elias Ishoel og Malene Andersen i spissen – har prestert i 2021. Samtidig ser hun frem til at vårens konkurranser tar til.

-For vinter-grenene våre er sesongen snart på hell, men for en sesong det har vært hittil. Våre fremste utøvere gjør en fantastisk innsats i AMSOIL-serien, og det er bare å ta av seg hatten for disse utøverne. Gratulerer så mye med svært gode resultater hittil! Vi gleder oss til å følge dere sesongen ut. Jeg er utrolig stolt av at vi har så dedikerte og dyktige utøvere som dere i vårt forbund, sier Emilie Westbye.

På samme tid gleder Westbye seg til at vårens konkurranser er i gang for fullt, og hun håper på minst mulig pandemi-problemer.

-For sommeridrettene braker det straks løs. Flere av våre fremste utøvere i mange grener er utenlands og gjøre sine siste forberedelser. Noen har også deltatt i konkurranser, og de viser at forberedelsene har gitt avkastning. De som forbereder seg hjemme i Norge har også gjort en svært god jobb, til tross for at det for alle har vært utfordrende med korona. Det blir spennende å følge med når sesongen drar i gang for fullt, og anledningen til å vise hva man er god for byr seg. Vi er mange her hjemme som heier på dere og ønsker dere en fantastisk sesong, sier Emilie Westbye.

NMF-presidenten påpeker at vi fremdeles må være svært så bevisste på smittevern.

-Her hjemme gjøres det også forberedelser for at sesongen skal blir best mulig for alle nivåer i idrettene. Grenene og arrangørene jobber på med spennende prosjekter og arrangement, og alle er naturligvis spente på hvilke rammer vi får fremover med tanke på restriksjoner. Det er fortsatt svært viktig at vi alle bidrar til å begrense smitten i samfunnet, samtidig som at vi skal fortsette å gjøre det vi kan for å få til aktivitet innenfor de til enhver tid gjeldende retningslinjer, mener NMF-presidenten.

Westbye har tro på at det kan bli en god sesong for motorsporten.

-Jeg tror dette blir en flott sesong. Det skal bli deilig å komme seg ut og møte alle igjen. Det tror jeg hele motorsportfamilien kjenner på, avslutter hun.