Gratulerer Selebø med EM-gullet

Søndag kjørte Mathea Selebø (bildet) inn til EM-gull i motocross i Gdansk i Polen. 21-åringen har imponert mange denne sesongen, blant annet NMF-president Emilie Westbye.

-Gratulerer så mye til Mathea og hele teamet hennes. Dette er virkelig en stor seier, og et resultat av langvarig hardt arbeid, sier Emilie Westbye.

Selebø trakk det lengste strået og sikret sammenlagtseieren i EM sist helg. NMF-presidenten har fulgt Selebøs bravader i motocrossen.

-Det er så fint når alt endelig klaffer, og at man får vist seg gjennom hele sesongen. At det skulle ende med sammenlagt gull er helt fantastisk, sier Westbye.

Westbye setter stor pris på Selebø som forbilde innen motorsporten i Norge.

-Vi har mange gode kvinnelige utøvere i vårt forbund, og Mathea er virkelig en av dem som setter norsk motorsport på kartet. Det er mange unge utøvere, både jenter og gutter, som ser opp til henne og drømmer om å en gang få til det samme, forteller Emilie Westbye.

Nå kommer Westbye til å følge ekstra godt med på Selebø i årene fremover.

-Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer for Mathea, og vil igjen gratulere så mye med denne flotte prestasjonen i årets sesong, sier Emilie Westbye.

Foto: Dary Karina