Godt gjennomført norgescup på Hønefoss

Det ble en litt forsinket start på sesongen for folket som kjører RSM inne, men for et stevne det ble! Dette var det største stevnet i Norge på mange år, og Hønefoss Rc-klubb gjorde en meget bra jobb som arrangør også denne gangen.

Løpet ble kjørt over to dager, og det var førere fra Trondheim til Kristiansand. I tillegg kom det noen førere fra Sverige for å teste nivået på de norske førerne.

Det var veldig spennende finaler i alle klasser som ble kjørt, men spesielt spennende var finalene i 1/12 Track mod. Her var det mange jevne førere og det var tett kamp i alle de tre heatene til A-finalen med tre forskjellige heatvinnere. Her ble seieren til slutt avgjort på poeng (førerne får stryke det dårligste finaleheatet sitt og så legger man sammen poengene fra de to tellende heatene).

I tillegg hadde vi besøk fra andre NMF-seksjoner denne helgen, Båt (Morten Bjerknæs) og Trial (Elin Kamilla Frager) kom innom på lørdag og fikk en grundig innføring i hva vi driver med. Søndag kom leder av RSM-seksjonen (Christina Thorsbakken Nygård) i tillegg til Marthe og Joakim fra administrasjonen. Dette ble lagt veldig god merke til blant de tilstedeværende, og de besøkende så ut som de koste seg.

Pallplasser:

M-chassis:
1. Christian Hovde, Hønefoss Rc klubb,
2. Henning Elvekrok, Drammen Rc klubb  
3. Eivind Lassegård Hansen, Drammen Rc klubb

1/10 Touring Stock:
1. Helge Johannessen, Lørenskog MBK,  
2. Petter Berntsen, Spydeberg MK  
3. Magnus Medalen, Drammen Rc klubb

1/12 Track Stock:
1. Roy Gjemble, Innherred Rc Bilklubb  
2. Alexander Gjemble, Innherred RC Bilklubb  
3. Finn Olav Aasen, Trondheim Rc Bilklubb

1/12 Track mod:
1. Axel Birgersson, Örebro RBC  
2. Rune Karlsen, Hof MBK  
3. Stefan Andersson, Örebro RBC

1/10 Touring mod:
1. Nikolai Håheim, Stavanger MBK
2. Mathias Nedrebø, Cross Rc klubb  
3. Geir Bjarte Terum, Lørenskog MBK