God stemning på speedway-samling

Forberedelsene til speedwaysesongen 2022 ble innledet ved Norges Idrettshøyskole den siste helgen i februar måned. Alle aktive klubber var representert, selv om det ble noen forfall.

Den første økten på lørdag var på to timer og handlet om fysisk aktivitet tilpasset den enkelte utøver. Smidighet, hurtighet, styrke og utholdenhet ble gjennomført.

Økt nummer to på lørdag ble gjennomført på idrettslaboratoriumet ved Norges Idrettshøyskole, hvor det ble lagt vekt på forberedelser, og der den enkelte utøver ble utfordret til å dele.

-Et fantastisk verktøy ble benyttet med tanke på hvor utøveren fester eller beveger blikket. Her fikk noen prøvd seg, med en aha-opplevelse, sier Jarle Evensen, leder i Oslo Motorsport Klubb Speedway pluss ansvarlig for utviklingsgruppen.

-Dette er et verktøy som gjør deg mer bevisst på nettopp blikk under trening og konkurranse. Får vi muligheten til å teste dette på bane, ønsker vi dette velkommen, sier Jarle Evensen.

Søndagen handlet om kroppsbeherskelse og det å utfordre seg selv, gjennomført ved Oslo Turnforening sine lokaler på Hasle. Erland H. Thomassen var  med hele helgen med sin ekspertise, samt et smittende humør.

Foto: privat