Glenn-Erik Andresen er død

Roadracingmiljøet i Norge sørger over at Glenn-Erik Andresen gikk bort, bare 48 år gammel. Han var en sentral person i miljøet – blant annet som utøver.

Grenansvarlig Hannah Arnegard i roadracing, supermoto og minimoto, skriver følgende i et minneord om Glenn-Erik Andresen.

«Det er en trist dag for roadracingmiljøet da vi med stor sorg må meddele at Glenn-Erik Andresen plutselig gikk bort bare 48 år gammel, tirsdag 26/4. Glenn-Erik har vært en sentral person i roadracingmiljøet de siste 15-20 årene som utøver, og har blant annet deltatt i norgesmesterskap i klassen superbike der han har hevdet seg bra».

VIL BLI SAVNET: Glenn-Erik Andresen. 

Arnegard skriver videre i sitt minneord:

«Glenn-Erik vil bli husket som en hyggelig og blid mann som alltid hadde et smil om munnen. I miljøet beskrives han som en person som ikke var redd for å si hva han mente, en person med mye omsorg, en gledesspreder, engasjert, ærlig og en god venn.

Videre skriver hun:

«Glenn-Erik var ikke syk, og dødsfallet kom som et sjokk. Våre tanker går til hans familie og nærmeste gjennom denne tunge tiden. Glenn-Erik gikk bort så altfor tidlig og han vil bli dypt savnet i miljøet.» 

Det vil bli gjennomført en minnesamling for Glenn-Erik Andresen under første NM-runde på Våler den 28.-29. mai. 

 Foto: René Skaret.