Gleder seg over Genette Våge som Mesternes Mester-deltaker

Tony Isaksen gleder seg over at motorsporten er representert i Mesternes Mester i 2021.

Generalsekretær Tony Isaksen (bildet) er fornøyd med at en av deltakerne – Genette Våge (22) – i kommende Mesternes Mester på NRK1 kommer fra motorsporten.

Klar for Mesternes Mester. Foto: NMF.

-Genette er en fantastisk idrettsutøver med et svært vinnende vesen. Hun var en av motorsportens mest seriøse utøvere uavhengig av gren, sier generalsekretær Tony Isaksen i NMF.

Generalsekretær Tony Isaksen ser bare positivt på det å ha motorsporten på dagsorden i TV-formatet Mesternes Mester på NRK. TV-formatet har vist seg å trekke rundt en million seere – også de siste årene, på tradisjonell TV. Etter all sannsynlighet blir Mesternes Mester en av TV-vinnerne også i vårsesongen 2021.

-NMF er veldig stolte av at Genette skal delta i Mesternes Mester på NRK – og vi er helt trygge på at hun vil bite svært godt i fra seg. MX-utøvere er generelt svært godt trente og jeg er sikker på at det blir en god TV-opplevelse å se henne kjempe i Mesternes Mester, sier generalsekretær Tony Isaksen.

Genette Våge klar for NRK. Foto: Skjermdump fra NRK.

Isaksen mener at mange har mye å lære av deltakeren i Mesternes Mester.

-Hun var svært profesjonell i sin toppidrettssatsing og hennes planer/opplegg inkludert finansiering er til etterfølgelse for andre utøvere som vil nå verdenstoppen innen sin idrett, sier Tony Isaksen.

Isaksen ville gjerne ha sett hva hun hadde klart å prestere i dag innen motorsporten – dersom ikke skader hadde stoppet henne.

-På sitt beste var Genette rangert som nummer fem i verden. Dessverre er toppidrettsutøvere utsatt for skader, noe som dessverre også ble Genette sin bane. Uten skader hadde Genette potensielt blitt best i verden og motorsporten gikk glipp av en helt spesiell utøver. Hun er fortsatt en inspirasjon for mange unge kvinner, sier Tony Isaksen, som gleder seg til å se TV-formatet på NRK1 på nyåret.