-Gleder meg til å besøke motorsport-familien

Ser frem til mange besøk i motorsportmiljøet!

NMF-president Emilie Westbye (bildet) ser frem til å besøke klubber og arrangementer innen motorsporten etter sommeren.

-Til høsten gleder jeg meg aller mest til å besøke ulike arrangementer. Det er så fint å se alle utøverne som virkelig koser seg med aktivitet igjen, og det er veldig kjekt å møte de ulike delene av motorsportfamilien igjen, sier NMF-presidenten.

Emilie Westbye mener det er viktig at motorsporten kommer godt i gang denne høsten, etter en vinter og vår som ingen forutså.

-Arrangementer er en viktig del av samholdet både i og på tvers av klubbene, fordi man samarbeider om felles mål. Det er fint å se hvordan alle bretter opp ermene og hjelper hverandre for å få til flotte arrangementer. Det gir er en god følelse å levere noe sammen med andre. For mange barn, men også voksne, har første halvdel av 2019 vært litt annerledes. Å komme tilbake til normal situasjon er både sunt og etterlengtet for mange, sier Emilie Westbye.

-Motorsporten er som resten av norsk idrett en viktig aktør for å fremme folkehelse. Det sosiale samholdet, den fysiske aktiviteten og mestringsfølelsen motorsporten gir den enkelte er svært viktig, sier hun.

Men NMF-presidenten maner til respekt for smittevern-bestemmelsene, også til høsten.

-Gjennom høsten vil det fortsatt være svært viktig å fokusere på smittevern, men samtidig blir det også viktig å legge til rette for aktivitet på alle nivåer. Helt fra de nyeste rekruttene til de erfarne topputøverne. Alle bør ha et godt tilbud utover høsten, slik at de kan bruke tid på det beste de vet om, sier hun.

-I tillegg til aktivitet blir det et viktig MSK i år. Vi skal presentere nye IT-systemer og vi har satt av tid til opplæring, så dette blir også viktig i høst. Systemene er sårt etterlengtet, men for å komme godt i gang med å bruke dem blir opplæring svært viktig, sier Emilie Westbye.

Foto: NMF