Genette Våge hadde 1,4 millioner seere

Enorm TV-interesse!

Fredag 1. januar gikk første program av årets runde med Mesternes Mester med eks. motocross-kjøreren Genette Våge (bildet) av stabelen på NRK1, etterfulgt av ny episode lørdag 2. januar. Debuten hadde hele 1,4 millioner seere.

Den nye sesongen av «Mesternes Mester» hadde premiere på NRK1 fredag kveld. Programmet som for første gang ble sendt i 2009, har blitt en seerfavoritt på NRK. Forrige sesong ble sett av nesten 1,3 millioner seere i snitt per episode, skriver Kampanje.

Nå har over 1,4 millioner seere har sett de to første episodene den nye sesongen av «Mesternes Mester». Seerandelen var på godt og vel 70 prosent, skriver Kampanje.

Deltakerne på Mesternes Mester. Foto: NRK.

– Dette er rett og slett helt vanvittige tall, sier NRKs prosjektredaktør for Mesternes mester, Pia Basberg i en pressemelding.

– Jeg er så glad og takknemlig for at vi sammen med Rubicon TV og årets fantastiske deltakere har greid å lage et program som folk fortsetter å elske. Det var ingen selvfølge i den situasjonen vi sto i da planene måtte kastes om på grunn av pandemien. Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen, sier Basberg. 

Fjorårets sesongpremiere hadde 999.000 seere og var det mest populære programmet på TV helgen det ble sendt, skriver Kampanje.

Se også: Over 1,4 millioner seere har sett de to første episodene av Mesternes Mester | Kampanje

Genette klar for Mesternes Mester på NRK1 • Norges Motorsportforbund (nmfsport.no)

Foto: NRK.