Genette klar for Mesternes Mester på NRK1

Premiere på TV i kveld!

I kveld er det duket for premiere på 2021-utgaven av Mesternes Mester på NRK 1, med den tidligere motocross-toppen Genette Våge (bildet) som en av deltakerne.

Stavanger-kvinnen er for lengst ferdig med opptak i Arendal. Nå er det sendinger som står for tur i NRK-suksessen som nok vil passere en million seere – nok en gang.

-Det å ha fått lov til å bli med på Mesternes Mester sesong 12 har vært en opplevelse for livet. Jeg var egentlig litt nervøs for å møte de andre deltakerne, i og med at alle er store idrettsprofiler. Men jeg kunne ikke ha kommet inn i en snillere og varmere familie. Etter disse tre ukene, isolert med en helt fantastisk gjeng, har jeg lært mye og fått høre mange fantastisk fine, men også noen litt triste idrettshistorier, sier Genette Våge.

Opptakene gikk for seg i Arendal i sommer.

-Det at hele innspillingen foregikk i Arendal i år var egentlig veldig idyllisk. Det var ikke så varmt, men jeg tror at 7 av 10 episoder som ble spilt inn var med sol og fint vær, sier hun.

Våge fikk en fin dose læring om TV-produksjon, blant annet.

-Det som jeg nok ble mest overrasket over, var hvor mange personer som må til for å kunne lage et program av denne dimensjonen. Alle har sin oppgave og alle er like viktige for att dette skulle gå rundt. Jeg tror hele film-crewet besto av rundt 60 personer, sier Genette Våge.

Hun innrømmer at hun også gruer seg litt til at Mesternes Mester nå kommer på skjermen.

-Veldig spent. Gru-gleder meg litt til det kommer på TV. Dette er jo en helt ny opplevelse for meg. Jeg har aldri sett for meg at jeg skulle få muligheten til å delta på noe slikt, og jeg hadde gjort det igjen, uten den minste tvil, sier Våge.

-Vi skal alle sammen være glade når vi får slike muligheter som dette til å fronte motorsporten i Norge, sier hun.

Se NRK1 klokken 20:30 1. Nyttårsdag

Her kan du se NRKs promo for Mesternes Mester:

https://tv.nrk.no/program/KMMA10000421

Klar for. Foto: Skjermdump NRK

https://nmfsport.no/nyheter/genette-vage-klar-for-mesternes-mester-pa-nrk/