Generalsekretæren roser Ishoel og Andersen

Isaksen er imponert over snowcross-stjernene!

Generalsekretær Tony Isaksen (bildet) roser Elias Ishoel og Malene Andersen for sin innsats i Amsoil i USA etter fire runder og åtte konkurranser hver i 2021.

Ishoel fra Oppdal leder herreklassen sammenlagt – og har seks av åtte mulige seire så langt i år.

Elias Ishoel går fra seier til seier. Foto: privat.
Malene Trosten Andersen har kapret tre seire i Amsoil i år. Foto: privat.

Malene Trosten Andersen fra Vadsø ligger på andreplass i kvinneklassen sammenlagt – og har tre førsteplasser å vise til i år.

-Prestasjonene til Malene og Elias har over tid  blitt godt lagt merke til i Norge. Det gror godt innen toppidretten i den norske motorsportfamilien, og vi er veldig stolte av å ha to norske profiler i verdenstoppen innenfor en idrett som får stor oppmerksomhet i USA, sier generalsekretær Tony Isaksen i NMF.

Isaksen gleder seg stort over å ha utøvere som Ishoel og Andersen i NMF.

-Det er med begrensede ressurser Malene og Elias evner å skape internasjonale resultater. Det betyr at det er mulig også i idretter som normalt ikke får særlig mye oppmerksomhet i Norge. Det er derfor gledelig at vi har to verdensledende utøvere på både på dame- og herresiden innen snowcross, forteller Isaksen.

Generalsekretæren ser at den norske duoen i USA skaper interesse i mediene her hjemme.

-Og det er inspirerende å se at også norske medier begynner å anerkjenne de sportslige prestasjonene. Vi ser frem til flere gode resultater – og motorportfamilien heier på dere, forsikrer Tony Isaksen.

I helgen er det kjørefri for Andersen og Ishoel. Til neste helg er det runde nummer fem – og løp nummer 9 og 10 – i Sør-Dakota.