Generalsekretæren ønsker alle en strålende 17. mai

Generalsekretær Tony Isaksen (bildet) ønsker motorsportfolket en riktig god feiring av nasjonaldagen vår.

“Gratulerer med dagen. Endelig kan vi feire 17. mai igjen. Vi har vært igjennom et par strevsomme år med mange utfordringer, men nå skal vi atter en gang feire at landet vårt fikk sin egen grunnlov. 17. mai er en gledens dag hvor vi skal feire hverandre”, skriver Tony Isaksen.

“Historien viser imidlertid at det ikke har vært mulig for alle å få lov å delta i 17. mai-tog. Første gang barna fikk lov å delta var så sent som i 1894. Etter at motorsykler og automobiler kom til Norge ble disse også et normalt innslag i 17. mai-togene rundt om i by og bygd. Denne tradisjonen er nå dessverre under angrep på grunn av endringen i motorsportforskriften da noen styrende myndigheter er usikre på hvem som faktisk nå har ansvar for å kunne gi tillatelser til slike formål. Jeg håper likevel at vi får se mange verdige innslag også i år”, skriver generalsekretæren videre.

“Motorsportforbundet er i et veldig godt driv framover og vi merker at det er stor aktivitet i det ganske land. Svært solide resultater, mange nye medlemmer og mange utviklende og godt organiserte klubber viser at motorsporten har en spennende tid foran seg. Det er svært gledelig”, fortsetter Isaksen.

“Jeg gleder meg også over at motorsporten i svært stor grad er en samlet familie som vil hverandre vel. Jeg ønsker dere alle en fantastisk 17. mai-feiring med familie og venner, og ser fram til å treffe mange av dere i løpet av året”, avslutter generalsekretær Tony Isaksen.

Foto: NMF