Generalsekretæren hyller norske Amsoil-vinnere

Generalsekretæren hyller Amsoil-vinnerne

Generalsekretær Tony Isaksen hos NMF er mektig imponert over Malene Andersen og Elias Ishoel som begge vant gull totalt i årets Amsoil. Siste runde ble kjørt i Wisconsin i USA i helgen.

Generalsekretær Tony Isaksen i NMF.

-Elias har igjen befestet sin posisjon som verdens beste snocross-utøver. Dette er en helt rå idrettsprestasjon som blir lagt svært godt merke til i hele motorsportverdenen, og spesielt i USA hvor dette er en meget fremtredende vintersport. Det kreves helt spesielle ferdigheter som styrke, kondisjon, smidighet, samt teknisk og taktisk dyktighet, blandet med en helt spesiell form for råskap i hodet for å kunne hevde seg internasjonalt i denne idretten. Konkurransen er svært tøff og prestasjonen til Elias over tid bør sammenliknes med de fremste av norske idrettsprestasjoner det siste året. Gratulerer, sier Tony Isaksen.

Ishoel vant Amsoil for tredje gang. Malene Andersen fikk sin første totalseier i Amsoil 2021.

-Det er med meget stor glede at vi nå opplever at Malene Trosten Andersen har blitt Norges første kvinnelige vinner av Amsoil og befester seg med dette som verdens beste kvinnelige snocross-utøver. Det er hardt arbeid over tid med kontinuerlig forbedring av mange små detaljer som gjør at hun nå tar steget opp til den øverste pallplassen. At Norge nå har verdens beste mannlige og kvinnelige utøver innen denne sporten blir lagt svært godt merke til innen motorsporten internasjonalt. Konkurransen er svært tøff og prestasjonen til Malene holder høy internasjonal standard. Jeg er svært stolt av å ha en herlig type som Malene som fronter motorsporten i Norge. Gratulerer så mye, avslutter generalsekretæren.

Foto: privat.