Generalsekretæren gleder seg til økt motorsport-aktivitet

Vil ha stor aktivitet!

Generalsekretær Tony Isaksen innrømmer at han begynner å bli rimelig lei korona-situasjonen – og lengter nå etter enda mer aktiv idrett og konkurranser med mange deltakere, funksjonærer og publikummere.

-Jeg ser fram til en høst fylt med masse motorsportaktivitet. Vi er en av de særforbundene som har kommet lengst med igangsetting av aktiviteter, og vi er godt i gang med mye og god aktivitet tilpasset korona-situasjonen, sier Tony Isaksen.

Ser frem til mer motorsport til høsten. Foto: NMF.

Isaksen berømmer klubber for kreativitet innenfor smittevernsreglene.

-Det er mange klubber som har vært dyktige til å finne gode løsninger. Jeg ser fram til økt aktivitetsnivå og flere nasjonale konkurranser. Det er mange nye som har testet ut motorsport når resten av samfunnet har vært delvis nedstengt. Dette gir oss en mulighet til å få flere til å få motorsport under huden. Det blir derfor viktig for klubbene og spesielt følge opp alle de som har vist interesse for  våre herlige idretter. Jeg ber om at de klubbene som har funnet gode løsninger om å dele kunnskapen med de som sliter litt med å få i gang normal aktivitet, sier generalsekretæren i NMF.

Han ser nå frem til mange av høstens arbeidsoppgaver. Blant annet ønsker Isaksen å forenkle driften av klubber.

-Jeg ser også fram til implementering av flere av prosjektene NMF har pågående, og spesielt automatisering og forenkling av klubbdriften. Til høsten vil det bli kursing i de nye IKT-systemene som etter hvert vil gjøre klubbene bedre rustet til å ivareta sine medlemmer, sier han.

Nå jobber Tony Isaksen med flere for fullt med strategiprosessen til motorsportforbundet.

-Jeg gleder meg også til å treffe mange klubbledere i løpet av høsten gjennom den pågående strategiprosessen, og ikke minst i forbindelse med Motorsportkonferansen i november. Det er i motbakke det går oppover, og jeg opplever at motorsporten er i ferd med å komme seg over den verste kneika, sier generalsekretæren.

Foto: NMF.