“Gekko” Haga med ny pallplass i Belgia

3 norske deltagere var på plass  i belgiske Comblain Au Pont i helgen der det ble kjørt VM-runde i Trial. Etter en intens løpsdag på søndag endte Sondre Haga på en sterk 3. plass, mens Mats Nilsen og Jarand Gunvaldsen kom inn på henholdsvis 10. og 18. plass.

Haga

Det var svært jevnt  i toppen, og kun 3 poeng skilte til slutt de 4 første på resultatlisten.

Haga var veldig fornøyd med kjøringen i helgen, til tross for en litt kjedelig  5’er på andre runden.

-Det ble ekstremt jevnt. Når jeg sto i siste seksjon kunne jeg få alt fra 2. til 5. plass. Jeg nullet heldigvis den og sikret bronsen. Jeg er fornøyd med å ta nok en pallplass og ikke minst var dette veldig bra med tanke på sammenlagtstillingen, sier Sondre «Gekko» Haga

 

Gunvaldsen

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen var med sin 18. plass ikke like fornøyd og kom ikke helt inn i flyten.

– Etter et uhell der jeg slo bremsehendelen inn i et tre og klemte fingrene, måtte jeg kjempe meg gjennom dagen, forteller Gunvaldsen. Men en del god kjøring var det, og jeg tar med meg det positive inn mot neste løp i Frankrike.

 

Sondre «Gekko» Haga har vært på pallen i alle 7 løpene så langt, og leder nå VM sammenlagt med 6 poeng når tre løp gjenstår.

– Det er nytt VM løp i Frankrike neste helg så det blir liten tid til å hvile. Jeg kjører allerede i kveld mot Barcelona for noen dagers trening og forberedelser før vi setter kursen mot Franske Cahors neste fredag, sier Sondre «Gekko» Haga

Resultater fra helgen runde i Belgia finnes her.

 

Foto :

Topp og portrett Haga:  Team Gekkotrial

Kjørebilde Gunvaldsen: Gunvaldsen