Går for gull på hjemmebane

Oliver Fjelle er blant deltakerne i 2. runde av Norgescupen i Quad. Etter den første runden ligger han på en imponerende 3.-plass i juniorklassen. Dermed er han en av de store hjemmefavorittene når Sykkylven Motocrossklubb arrangerer 2. runde av Norgescupen i Quad førstkommende lørdag.

– Først og fremst håper vi at arrangementet går smertefritt og uten skader. For Olivers del håper vi selvfølgelig på hjemmeseier. Han har trent mye, men må holde nervene i sjakk. Hjemmebane kan være en fordel, men man vet jo aldri. En pallplass er alltid målet, men vi sikter mot toppen på lørdag, sier Tore Fjelle til AESby.

I Sykkylven skal de 50 beste førere fra hele landet, der mange er helt oppe i europatoppen, konkurrere fordelt i seks forskjellige klasser: to barneklasser og fire konkurranseklasser. I de to barneklassene er det premier til alle, mens konkurranseklassene teller på sammenlagtlisten. I konkurranseklassene blir utøverne fordelt ut ifra alder, størrelse og ferdigheter: open A, open B, junior og damer.

Foto: Privat