Fremtidens motorsykkelstjerner på vintersamling

Denne helgen var 27 utøvere fra grenen Roadracing på Sørvangen i Drammen for en felles vintersamling uten motorsykler.

Foto: Jonathan Lykke Nessjøen, Caroline Olsen og Anita Sæther
Tekst: Stine Engelstad

Grenansvarlig innen norsk Roadracing, Anita Sæter inviterte utøvere under 25 år til faglig påfyll der temaene var varierte.
— Det er viktig å legge til rette for utvikling for utøvere som har vært med en stund og trygghet for de som akkurat har begynt med Roadracing. Det er mye de skal lære i starten av en karriere og da er det fint at utøverne kan få litt tips fra noen som har holdt på en stund, sier Anita.

Caroline Olsen satser på en karriere i USA, og har i flere år jobbet systematisk for å nå sine mål i utlandet. Hun holdt foredrag om arbeid med sponsorer og markedsføring av seg selv for et oppmerksomt publikum.
— For meg som toppidrettsutøver er det viktig å gi tilbake til miljøet og sporten jeg er lidenskapelig opptatt av, sier Caroline, som var med å organisere arrangementet.

— Jeg har lært mye nyttig i dag, blant annet hvordan man kan bygge merkevare som utøver og hvordan jeg kan skaffe sponsorer, sier Jonathan Lykke Nessjøen, som satser på en topp tre plassering i Superstock kommende sesong. 

For mer informasjon, kontakt grenansvarlig i norsk Roadracing Anita Sæther: 92228614 / at@powersports.no