Fremdeles på topp

Sondre ”Gekko” Haga klatrer seg til enda en førsteplass i helgens Rogalandsrunde. Nå gjenstår bare NM og Lag NM før sesongen er slutt.

Pressemelding fra Sondre «Gekko» Haga

– Det var lette løyper og lette seksjoner, så det gikk veldig bra, forteller ”Gekko” Haga etter søndagens løp i Rogalandsrunde, hvor han fikk førsteplassen.  – Vanligvis er løypene veldig lette, men i dag var de unormale lette til å være klasse A, sier ”Gekko” Haga.

Enda en førsteplass

Syttenåringen opplevde dagens løp som rolig i forhold til de siste ukene. Etter VM i Frankrike virket Rogalandsrunden avslappende for familien som nettopp er hjemme etter en 6 ukers tur i bobil sammen. I likhet med i fjor, havnet Sondre ”Gekko” Haga på topp i årets Rogalandsrunde også. Han er fornøyd etter dagens innsats, selv om det ikke gikk helt som planlagt da han rev ned en av pilene i seksjonen. – Det gikk kun dårlig på slutten, da jeg fikk en femmer, ellers gikk det bra.

Helt til topps

Med NM til neste helg og lag NM første helgen i oktober, har ”Gekko” Haga mål om å komme helt til topps. Far og trener, Martin Haga, har troen på at sønnen kan rykke helt opp en dag. 
– Sondre er i seniorklassen i alt i år, så han kjører høyere klasser enn i fjor, forteller Haga.

Med gode omstendigheter og drømmevær, har trialtalentet seilt gjennom løypene og seksjonene på søndagens løp. – Det har gått veldig greit i dag. Ettersom nivået var såpass enkelt, burde han ha nullet alt, forteller Haga. – men det er jo alltid godt med en seier!