Fredriksen og Holt setter dagsorden i riksmediene

Holt og Fredriksen i massemediene!

Nylig var den kommende VM-debutanten Vilde Marie Holt å se i en større reportasje i Se og Hør, Norges største kjendisblad. Nå er det Håkon Fredriksen som setter dagsorden i VG, Norges største nettsted. VG har over to millioner daglige lesere.

Vilde Marie Holt er ofte å se i lokalavisa Raumnes, men også i andre medier. Nylig fikk hun et flott oppslag i Se og Hør. Kommende helg kjører hun VM i Portugal.

Vilde Marie Holt i Se og Hør. Foto: privat.

Og torsdag kveld dukket bronsevinner fra EM 250-klassen, Håkon Fredriksen, opp på førstesiden til VG. Se også:

https://www.vg.no/sport/motorsport/i/Kyyqme/haakon-18-dropper-skole-og-satser-alt-paa-motorsykkel-jeg-skal-bli-europamester

Lasse Gimnes bistår NMF i forhold til kommunikasjon – og gleder seg over at motorsporten setter mer dagsorden, utenfor selve motorsportmiljøet.

-Det er viktig for motorsporten å få eksponering i massemediene. Gjennom satsing på NMFs egne medier ønsker forbundet at utøverne skal få mer fokus i massemediene. Vi er ordentlig på gang, men har langt igjen sier Lasse Gimnes.

-Motorsporten har mange utøvere med strålende prestasjoner. Nå blir det viktig at man også bygger profiler av dem. På denne måten øker vi markedsverdien på sporten og utøverne, sier Gimnes.