Første samling med Team Norway Junior Trial

Som seksåring begynte Wilde å kjøre for Kristiansand Trial Klubb. Med en elektrisk Oset trente hun 2-3 ganger i uken. Hun fikk muligheten til å delta på jentesamlinger i Oslo og treningshelger med Team Gunvaldsen. Det året hun fylte 13 år hoppet hun over klassen Kvinner Junior og startet rett i Kvinner Elite, og fra den dagen har hun kjørt med jentene i norgestoppen. Den første sesongen i klassen var tøff men hun fikk en 5. plass i Norgesmesterskapet og en 6. plass i Nordisk Mesterskap Kvinner.

I november 2022 var uttaket for Team Norway Junior Trial klart. Wilde ble tatt ut og nå har hun vært på sin første samling.

– Første samling var svært lærerik og trenerne Geir Børre og Joa hadde lagt opp til en utfordrende og gøyal helg. Vi trente på sykkel og mekking og lærte om vedlikehold av sykkelen. Det beste med samlingen var å trene med resten av teamet og bli kjent med trenerne, sier Wilde.

De fleste av utøverne kjenner hun fra før. Samlingene oppigjennom har gitt jentene mulighet til å bli kjent med andre trial-utøvere fra hele Norge.

Når kalenderen for 2023 allerede er fylt opp med EM, Norges Cup, Sør Cup, NM og Nordisk er Wilde glad for all hjelpen hun får sammen med Team Norway Junior Trial. For målet er nemlig å bli best.