Første felles Teams-trening med over 100 påmeldte

Digitale motorsport-treninger i gang!

Den første Teams-treningen i regi av toppidrettsgruppen til NMF ble gjennomført tirsdag. Over 100 var påmeldt til den digitale økten.

– Det er sjelden jeg er nervøs før treningsøkter, men med over 100 påmeldte kjente jeg det kriblet litt i magen. Jeg fikk melding fra en av utøverne etter økta, som sa at søstera hans hadde tatt ny pers på 90-graderen etter økta. Slike meldinger er utrolig moro å få, sier Erland Thomassen, som ledet den første treningen.

Ved å legge til rette for individuelle tilpasninger i øvelser samt varighet på seriene og pausene, ble treningen tilpasset til alle deltakerne, uansett alder og nivå. Flere av deltakerne kom med innspill til å ha tøying som avslutning. Dette blir lagt til å på de videre tirsdagsøktene.

– Treningen var enkel å følge, med tydelig instruksjon, meddeler Marianne Agard-Michelsen – trener for Team Norway Junior Jenter.

Med mange gode tilbakemeldinger gleder toppidrettsgruppa seg til tirsdagstreningene fremover.

– Vi håper at deltakelsen blir høy videre. Når jeg leder øktene, tar vi 90-graderen i 1 minutt og 31 sekunder. Da slår vi Erland (Thomassen), gliser Pål Anders Ullevålseter.

Foto: Øystein Kjørstad.

Se også: