Fornøyd med NM-arrangement og tilbakemeldinger

Glade NM-vinnere på Jevnaker (bildet) - og en fornøyd arrangør!

Leder Geir Rolstad (bildet) i Jevnaker Motorklubb ser tilbake på helgens NM-arrangement i enduro på Jevnaker med positive minner og erfaringer.

-Arrangementet gikk veldig bra. Tilbakemeldinger jeg har fått av utøvere med foreldre/medhjelpere var bare positive, konkluderer leder Geir Rolstad hos arrangørklubben.

Geir Rolstad var fornøyd med helgens NM-arrangement. Foto: privat.

Han forteller at også representanter fra NMF var tilstede på Jevnaker. Tilstede var presidenten (Emilie Westby), seksjonsstyreleder MC (Cato Ove Karlsen), grenleder enduro (Asbjørn Sletholt) og juryen som besto av juryleder Tor Linnerud og jury-representant Gro Colseth.

Rolstad tar et lite tilbakeblikk på helgen.

-Om det var noe som ikke fungerte, nei jeg kan ikke si det, alt gikk etter klokka, mener jeg. Men hvis det var noe som ikke fungerte, så var det ikke merkbart. Klubben er veldig fornøyd med at det ikke var noen store skader, i hvert fall ingen som trengte legehjelp. Det sier oss at vi har gjort en god jobb med løypa, sier Rolstad.

Det er blitt godt med dugnadstimer på Jevnaker i forbindelse med mesterskapet.

-Det har også stilt opp mange frivillige både ukene før arrangementet for å merke og lage løyper samt under arrangementet (ca. 50 frivillige) både lørdag og søndag. Vi hadde håpet at flere turte å kjøre selv om det er et statusløp (NM) og siden det er så mange som kjører breddeløp, men vi er fornøyd og glade for de som kom, sier Geir Rolstad.

-Jeg er veldig glad og fornøyd etter en helg som jeg bare har sett blide og fornøyde mennesker – og bare bra tilbakemeldinger, sier arrangørklubbens Rolstad.

Rolstad synes nivået på kjøringen under NM var høyt.

– Nivået i dameklassen synes jeg har blitt veldig bra. Det har kommet noen flere og yngre kjørere så det er nok et generasjonsskifte der. Blant gutta er det også blitt høyere og kanskje jevnere nivå i toppen.Vi er veldig fornøyd med at den ene norgesmesteren kommer fra egen klubb, norgesmester i junior, Kevin Burud. Så det begynner å gå fort med flere utøvere synes jeg, sier Rolstad.

Og dette svarer Rolstad når vi spør ham om hva som overrasket mest under NM.

-Det som har overrasket meg mest? Jeg veit ikke. Kanskje at det kom noen fra forbundet for å se. Ellers ikke noen store overraskelser, sier han.

Foto er hentet fra Mette Fidjes Facebook-side. Samt privat bilde av Geir Rolstad.