Er i gang med forberedelser til ny Amsoil-sesong

Den siste helgen i mars ble Malene Trosten Andersen (bildet) sammenlagtmester i Amsoil i USA for aller første gang. Nå er Vadsø-jenta i gang med forberedelsene før ny Amsoil-sesong. Hun går for ny seier når den tid kommer.

Slik tenker hun tilbake på Amsoil-seieren nå.

-Det er selvsagt rart at man endelig har nådd det som er målet. Jeg tenker vel litt slik. «Ja, okei æ vant, men nu vil æ vinne mer. Æ vil gjøre det igjen, men æ vil gjøre det bedre».

For tiden er Malene og mannen i Florida. Nå har kroppen fått nullstilt seg etter mange tøffe Amsoil-helger fra januar til og med mars.

-Jeg har startet opp med treningen for fullt allerede. Jeg trener selvsagt ikke like hardt nå i april/mai som jeg gjør resten av sommeren og høsten. Men kroppen kjennes veldig sterk og bra. Og det er jeg veldig glad for – med tanke på alle tidligere skader, sier hun.

Og det mangler ikke på motivasjon.

-Motivasjonen før ny sesong er på topp. Det er greit at man vinner, men man kan alltid gjøre det bedre. Nytt i år er at jeg blir værende i USA, og da har jeg mye mer tid til trening. Åtte til tolv timer jobb så trening, som jeg har gjort hjemme i Norge, har vært tungt. Nå blir det deilig å fokusere på treningen, skadeforebygging og restitusjon, sier Malene Andersen.

Det er ennå ikke klart når ny Amsoil-sesong tar til.

-Jeg vet ikke nøyaktig når ny sesong starter. Vi får vite det i september under Hay Days. Tidligere har vi startet i november, men på grunn av covid startet vi i januar i år, avslutter hun.