Enduro-helg på Flittig lover spenning

Nå er det bare å glede seg til kommende enduro-helg på Flittig! Med 31 påmeldte deltakere til Superenduro, fordelt på fire klasser, er scenen satt for et rivende løp, og det er det fortsatt rom for flere deltagere.

For å sikre at løpet avsluttes før dagslyset forsvinner, vil innsjekk være mellom kl. 14.00 og 16.00. Treningen kjøres i gang kl. 16.15, og det vil være non-stop action til den siste finalen rundt kl. 19.30. I tillegg til å være en utmerket oppvarming til NM i etappeenduro, vil fire NM-vinnere bli kåret.

Klubben tilbyr to vaskeplasser med vann og strøm for deltakere som ønsker å forberede seg til lørdagens NM. Innsjekk for lørdagen stenger presis kl. 8.59, mens de som allerede har sjekket inn på fredag kan parkere fra kl. 8.00. Første start er satt til kl. 10.00. Avhengig av værforhold, kan senior- og juniorførere forvente omtrent 6 timer og 30 minutter med spenning, mens veteraner og damer vil ha litt under 5 timer, og gjesteklassen cirka 4 timer.

Vi ser også frem til Øystein Kjørstads spesielle program for barna på lørdag ettermiddag.

Søndagens Flittig Grand National har fortsatt mange ledige plasser. Med et bredt utvalg av klasser og premier er det en dag full av muligheter. Og som en ekstra bonus, deltakerne vil få muligheten til å virkelig teste girkassene sine til det fulle! For påmelding til disse tre løpene, bruk iSonen!